Rob Teeuwen en Michael Lander naar Terremark
29-06-2011
Deel dit artikel:

Rob Teeuwen en Michael Lander naar Terremark

 

Nu het NAP of Amsterdam rijzende is op Schiphol heeft Terremark Rob Teeuwen aangetrokken als Lead Engineer Electrical Systems. Michael Lander, die al jaren bij Terremark werkzaam vervult vanaf nu de functie van Facility Manager van het datacenter, dat in het najaar officieel geopend wordt.

Rob Teeuwen heeft kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek op gedaan  bij onder andere KLM, Imtech, PSInet en Nuon. Bij Nuon was hij werkzaam als werkvoorbereider/ planner bij Nuon voordat hij de overstap maakte naar Terremark per 1 mei 2011. Binnen zijn nieuwe functie streeft hij  optimale functionaliteit na op het gebied van spanning, koeling, brandbeveiliging en de camerabewaking. Ook zorgt hij ervoor dat de systemen update blijven en dat al het nodige onderhoud plaats vindt. Hij brengt zijn positieve instelling mee in zijn streven om alle klanten tevreden te houden en om ervoor te zorgen dat het NAP of Amsterdam een voorbeeldfunctie zal vervullen voor andere datacenters.

Michael Lander begon zijn loopbaan bij Dedigate voordat zij werden overgenomen door Terremark, maar is ook na de overname bij Terremark blijven werken. Nu hij bijna 10 jaar werkzaam is bij Terremark heeft hij wederom een nieuwe carrièrestap gemaakt. Sinds januari vervult hij de functie van Facility Manager voor het NAP of Amsterdam, dat in het najaar officieel geopend wordt.

Michael Lander werkt al bijna 10 jaar bij Terremark. Hij startte 10 jaar geleden bij MEOS Systeembeheer als accountmanager/ system administrator voor Dedigate. Hij was daarbij verantwoordelijk voor Dedigates datacenterwerk. In 2006 begon zijn carrière bij Terremark waar hij in eerste instantie dezelfde functie als bij MEOS vervulde, maar al snel promotie maakte tot Manager Datacenter Deployment waarbij hij verantwoordelijk was voor alle datacenter ingenieurs voor Nederland en België. In zijn nieuwe functie zal hij ervoor verantwoordelijk zijn dat het NAP of Amsterdam 24/7, 365 dagen per jaar blijft draaien. Zijn persoonlijke doelstelling is om het beste operationele datacenter ter wereld te draaien met een klantvriendelijke benadering en 100% uptime voor de kritische infrastructuur. Daarnaast heeft hij ambities om zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan en de PUE tot een minimum te beperken.
 

Terug naar nieuws overzicht