Outsystems versterkt team Benelux
22-06-2011
Deel dit artikel:

Outsystems versterkt team Benelux


Outsystems heeft het Benelux team uitgebreid om aan de toenemende vraag voor het Agile Platform te kunnen voldoen. Hiervoor hebben zij Mark Slooff aangetrokken als Customer Executive. Ook Ruud Hochstenbach (foto), die eerder als Technical Partner Manager Outsystems vertegenwoordigde zal vanaf heden deze functie vervullen.

Mark Slooff (37) was hiervoor 5,5 jaar werkzaam bij KSD software, waar hij KSD-sales en de  partner strategie opzette. In totaal heeft hij ruim 12,5 jaar werkervaring in de IT-industrie, opgedaan in diverse functies waardoor hij veel kennis meebrengt naar Outsystems. In zijn nieuwe rol  richt hij zich op new business development en op de uitbreiding van het partnernetwerk van Outsystems.

Ruud Hochstenbach (50) is sinds 1988 werkzaam in de IT en voegde zich in 2007 bij Outsystems als Engagement Manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor klantprojecten in Noord-Europa. Sinds toen focust hij zich op de ontwikkeling van webapplicaties waardoor hij zich nu zeker specialist mag noemen op het gebied van Agile ontwikkeling. In zijn nieuwe rol als Customer Executive zal hij zich richten op energiebedrijven en bedrijven in de gezondheidszorg.
 
 

Terug naar nieuws overzicht