Vanenburg Group benoemt Jan Jaap Kanis tot commercieel directeur
15-06-2011
Deel dit artikel:

Vanenburg Group benoemt Jan Jaap Kanis tot commercieel directeur


Vanenburg Group benoemt Jan Jaap Kanis tot commercieel directeur. Kanis is in deze functie verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Vanenburg Software. Hij zal zich vooral bezighouden met de strategie en de implementatie van klantgerichte dienstverlening op basis van Dynamic Business Solutions in de cloud. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de expansie van het marktaandeel voor Educator en NetProtector.

Vanenburg Software is de nieuwe werkmaatschappij van Vanenburg Group, die Dynamic Business Solutions op basis van het Cordys Cloud-platform aanbiedt. Daarbij ligt een sterke focus op het leveren van generieke en (klant)specifieke oplossingen die de supply chain van grote(re) bedrijven goed faciliteren. Dit is volgens onderzoeksbureaus Gartner en Forrester een groeiende markt. Vanenburg Software bedient samen met lokale partners ook het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Kanis brengt veel kennis en ervaring in op het gebied van strategische supply chain-ontwikkeling, accountmanagement en new business-ontwikkeling. Hij heeft een bewezen trackrecord in het ondersteunen van klanten bij kostenreductie en bedrijfsprocesverbetering op basis van ICT.
 

Terug naar nieuws overzicht