Redactie - 07 juni 2011

Hitachi Data Systems stelt Maarten Paddenburg aan als Vice President EMEA North Region


Hitachi Data Systems heeft een nieuwe regionale structuur aangebracht. Om dit vorm te gaan geven heeft het bedrijf Maarten Paddenburg aangesteld als Vice President EMEA North Region. Het doel voor de komende jaren is om nog sneller te groeien binnen de regio’s Nederland, Luxemburg, België, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Letland en Litouwen. De nieuwe organisatiestructuur en de verdere uitbreiding van het product- en dienstenportfolio van HDS dragen hieraan bij.
 
Als Vice President EMEA North zal Maarten Paddenburg zich voornamelijk bezighouden met de verdere ontwikkeling van de HDS-organisatie. Maarten Paddenburg trad zeven jaar geleden in dienst bij Hitachi Data Systems Nederland als account manager en heeft in de loop van de jaren meer verantwoordelijkheid gekregen op managementniveau en buiten Nederland. In deze periode heeft hij meerdere malen zijn betrokkenheid, expertise en ervaring in het omzetten van visie en strategie in business plannen, inclusief het consistent en betrouwbaar uitvoeren hiervan, bewezen. Dit heeft HDS uiteindelijk doen besluiten Maarten Paddenburg aan te stellen als VP EMEA North Region. De afgelopen jaren zijn er mooie resultaten geboekt en er wordt nu verwacht dat nieuwe doelstellingen worden gerealiseerd in een groter gebied.
 
Voordat Maarten Paddenburg bij Hitachi Data Systems in dienst trad was hij werkzaam bij PeopleSoft als global account director. “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik vanuit HDS heb gekregen om deze nieuwe regio te gaan leiden”, aldus Maarten Paddenburg. “Ik werk al jaren met plezier voor Hitachi Data Systems en zie deze nieuwe functie als een enorme uitdaging. Het is interessant om onderdeel te zijn van het Europese management.”
 
“De focus voor de aankomende jaren is het creëren van maximale flexibiliteit in de IT-omgevingen bij klanten. Dit leidt uiteindelijk tot een enorme verlaging van de operationele kosten, die veelal hoger zijn dan de kapitaalkosten. HDS heeft hiervoor alle middelen in huis, zodat onze klanten het beste resultaat behalen.”