Sander Ouwerkerk nieuwe CEO Werkspot.nl

Sander Ouwerkerk nieuwe CEO Werkspot.nl

31-05-2011

Sander Ouwerkerk nieuwe CEO Werkspot.nl


Werkspot.nl, de website voor klussen in en om het huis, heeft Sander Ouwerkerk (41) aangesteld als CEO. Ouwerkerk volgt oprichter Joost Gielen op, die binnen Werkspot.nl de eindverantwoordelijkheid voor innovatie en internet krijgt (Chief Technology Officer). Ouwerkerk was al geruime tijd aan Werkspot.nl verbonden als adviseur. Zijn belangrijkste taak is het versneld uitbouwen van het marktleiderschap van Werkspot.nl in het online aanbesteden van klussen in en om het huis. Ouwerkerk heeft in het verleden op het snijvlak van strategie, internet & online media en corporate finance gewerkt. In zijn vrije tijd beoefent hij graag water- en bergsport.

Sander Ouwerkerk begon halverwege de jaren negentig bij management consultant Arthur D. Little als business analist in de strategy practice. In de periode 1999-2007 werkte hij binnen de Corporate Finance afdeling van MeesPierson (later Fortis Bank) en leidde uiteindelijk als Executive Director het Telecom & IT sector team, inclusief Online Media. Mede door de portefeuille ‘Online Media’ deed hij veel ervaring op met snelgroeiende internetbedrijven. Later sloot zich aan bij Cornerstone Partners, een zelfstandige corporate finance adviseur.

Sander Ouwerkerk, CEO van Werkspot.nl, over zijn nieuwe uitdaging: “Tijdens mijn gesprekken als adviseur ben ik altijd enthousiast geweest over de mogelijkheden die er voor Werkspot.nl zijn. Toen duidelijk werd dat oprichter Joost Gielen weer dagelijks met ‘innovatief internet’ bezig wilde zijn, viel alles snel op zijn plek. Tussen Joost en mij is er een grote persoonlijke klik en gemeenschappelijke visie. Er is overigens nog genoeg te doen, maar als bergsporter hou ik juist van de uitdaging om voor de top te gaan.”
 

Terug naar nieuws overzicht