Cisco benoemt Joost Hermans tot Director Enterprise

Cisco benoemt Joost Hermans tot Director Enterprise

24-05-2011

Cisco benoemt Joost Hermans tot Director Enterprise


Cisco Nederland heeft met ingang van 1 mei 2011 Joost Hermans benoemd tot Director Enterprise. Hij volgt hiermee Gos Hein van de Wouw op. Hermans, voorheen Director Services Noord-Europa binnen Cisco, is nu verantwoordelijk voor het topsegment van de zakelijke markt. Daarnaast onderhoudt hij de wereldwijde relaties met Nederlandse multinationals.

“Organisaties zien steeds meer het belang en de waarde van het netwerk. Dit komt mede door ontwikkelingen als mobiliteit, video en de opkomst van private en publieke clouds”, zegt Joost Hermans. “Voor enterpriseklanten staan twee zaken bovenaan de agenda: innoveren in de manier waarop zij hun klanten benaderen en de productiviteit verhogen om de groeiende competitie wereldwijd aan te kunnen. Netwerk- en communicatiearchitecturen spelen hierin een essentiële rol. Als geen ander kan Cisco organisaties daarbij ondersteunen. We hebben de architectuur, de oplossingen en de visie, en we weten wat de belangrijkste behoeften zijn van onze klanten.”

Coks Stoffer, algemeen directeur van Cisco Nederland, zegt: “Het netwerk is het hart van iedere organisatie. En we zien dat steeds meer functies, zoals spraak, video, etc., als toepassingen op dat netwerk draaien. Ook wordt het datacenter steeds meer geïntegreerd in het netwerk. Voor onze enterpriseklanten staan kwaliteit, continuïteit en beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen die over dat netwerk lopen, bovenaan hun prioriteitenlijst. Met de innovaties en de visie van Cisco zorgen we ervoor dat klanten er altijd op kunnen vertrouwen dat het netwerk en de business functies die daarop draaien, beschikbaar zijn. Het aansturen van het salesteam dat onze klanten hierbij helpt, vraagt om een topmanager met visie en passie. Gezien zijn managementkwaliteiten en de resultaten die hij de afgelopen jaren bij Cisco heeft behaald, ben ik ervan overtuigd dat Joost Hermans onze enterprise business naar een nog hoger niveau zal tillen.”

Joost Hermans is inmiddels 11 jaar in dienst bij Cisco. Hij is in 2000 begonnen bij Cisco Services Nederland, met functies in business development en sales. Vanaf 2007 was hij verantwoordelijk voor Cisco’s Services in de Benelux en sinds 2009 voor de hele regio Noord-Europa. Hermans is zijn carrière begonnen bij KPN, waar hij zich bezig hield met onderzoek en programmamanagement.
 

Terug naar nieuws overzicht