Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Michiel Steltman tot directeur

Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Michiel Steltman tot directeur

12-05-2011

Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Michiel Steltman tot directeur


De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Michiel Steltman (53) tot directeur. Steltman gaat zich in deze nieuwe functie bezighouden met het aanscherpen van de visie, missie en doelstellingen van de DHPA. Ook richt hij zich op de inhoudelijke invulling van de samenwerking van de DHPA met bedrijfsleven, politiek, onderwijs en media.

Steltman is meer dan 25 jaar actief in de IT-branche, waarvan vijftien jaar in ASP-, hosting- en cloud-technologie. Hij was hiervoor medeoprichter, CTO en lid van de raad van bestuur van SaaSplaza, een open platform dat softwareleveranciers en implementatiepartners in staat stelt Software-as-a-Service-diensten te leveren.

“Na dertien jaar SaaSplaza is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, zegt Steltman. “Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren nu te gebruiken om het belang van de hostingbranche onder de aandacht van het brede publiek te brengen.”

Jan Willem des Tombe, voorzitter van de DHPA, is enthousiast over de benoeming van Steltman. “De hostingsector zit in een stroomversnelling en de DHPA moet inspelen op de huidige ontwikkelingen. Daarnaast is nauwere samenwerking binnen en buiten de sector van groot belang. Steltman kent de sector als geen ander en is in staat om te zorgen voor de verdere professionalisering van onze organisatie zoals we die vanaf de oprichting voor ogen hebben gehad. Hij heeft een groot netwerk en is de aangewezen persoon om de DHPA en haar doelstellingen voor het voetlicht te brengen.”
 

Terug naar nieuws overzicht