Redactie - 22 april 2011

Marc Betgem aangesteld als Algemeen Directeur PC-WARE BeNeLux


Marc Betgem is officieel aangesteld als verantwoordelijke voor de gehele PC-WARE BeNeLux organisatie. Betgem neemt hiermee de taken en verantwoordelijkheden over van voormalig Vice President Western Region, Harry Kloosterman. De afgelopen 6 jaar was Betgem verantwoordelijk voor de Nederlandse PC-WARE organisatie als Algemeen Directeur. Hij is erin geslaagd de Nederlandse vestiging op continue basis als één van de best opererende PC-WARE vestigingen te laten presteren. Naast uitstekende financiële resultaten heeft de organisatie onder leiding van Betgem ook op het gebied van dienstverlening en klantportfolio een aanzienlijke groei gerealiseerd en is het personeelsbestand sterk gegroeid.

“Ik ben erg blij met de beslissing van Marc om zijn verantwoordelijkheden in de BeNeLux uit te breiden,” zegt PC-WARE´s CEO Klaus Elsbacher. “Gezien de positieve bijdrage van de Nederlandse PC-WARE organisatie aan de PC-WARE Groep op continue basis, was het een logische beslissing om Marc aan te stellen als Algemeen Directeur voor de gehele regio. Met zijn unieke, persoonlijke aanpak en managementstijl en zijn positieve uitstraling heb ik er alle vertrouwen in dat hij onze vestigingen in België en Luxemburg tot nog betere resultaten zal leiden.”

Betgem zelf ziet de stap vooral als een kans om de samenwerking en synergie tussen de 3 landen naar een hoger niveau te tillen. “De vestigingen in België en Luxemburg bestaan pas enkele jaren. Er zijn daarom nog diverse mogelijkheden tot groei. Ik ga deze uitdaging met een goed gevoel aan.”