Redactie - 15 april 2011

Silverstreet benoemt Simon Landsheer tot president en CEO


Silverstreet heeft chief commercial officer (CCO) Simon Landsheer benoemd tot president en Chief Executive Officer (CEO) ter versterking van haar groeistrategie.

Landsheer werkt sinds eind 2006 bij Silverstreet en door zijn inzet breidde het bedrijf zich fors uit vanuit Nederland naar heel Europa en tenslotte ook Azië, Afrika en Australië. Daarmee is Silverstreet een vooraanstaand SMS-aggregator geworden in de internationale markt van mobiele diensten die nog volop in ontwikkeling is. Maikel Lambregts, de oprichter en huidige CEO van Silverstreet, zal vanaf vandaag het voorzitterschap van de Raad van Bestuur (Chairman of the Board) op zich nemen.

Landsheer zal zich toeleggen op het continueren van de groei alsook het herpositioneren van Silverstreet, niet alleen als SMS aggregator maar steeds meer ook als internationale telecomgroep. Dit gaat niet alleen langs de weg van organische groei maar ook via een aggressief overname- en investeringsbeleid met betrekking tot bedrijven in soortgelijke en aanverwante sectoren.

"Ik ben enthousiast over deze nieuwe uitdaging en ik zal alles doen wat ik kan om meerwaarde te creëeren voor onze klanten, werknemers en aandeelhouders," aldus de nieuwe president en CEO Simon Landsheer.

"Ik draag de functie van president en CEO met een gerust hart en in het volste vertrouwen over aan Simon Landsheer, mijn collega en medewerker sinds jaren. Ik voorzie dat Simon ons bedrijf opstuwt tot steeds nieuwe hoogtes en volgens mij zal deze interne herstructurering voor ons beiden op korte en lange termijn nuttig blijken te zijn," zegt Maikel Lambregts.