Talk & Vision stelt Monique Baas aan als Marketing Communication Manager Europe
11-04-2011
Deel dit artikel:

Talk & Vision stelt Monique Baas aan als Marketing Communication Manager Europe


Talk & Vision, specialist op het gebied van visuele communicatie en managed video services (MAVIS), heeft Monique Baas (37) aangesteld als Marketing Communication Manager Europe. In deze functie is zij verantwoordelijk voor zowel de marketing als de interne communicatie voor alle Europese vestigingen van Talk & Vision. Hierbij ligt de nadruk op het dienstenpakket MAVIS aangevuld met het recent gestarte Usage & Adoption programma ‘InTouch’, waarbij Talk & Vision ingaat op het menselijke aspect van een succesvolle uitrol van visuele communicatie.

Monique heeft een bewezen track record als het gaat om marketing en communicatie in de IT- en telecombranche. Zo werkte ze onder meer bij LG waar ze verantwoordelijk was voor de marketingactiviteiten rondom Digital Display en Audio en bij Minolta Camera Benelux. In haar laatste functie bij IT-dienstverlener Caesar Groep, deed ze veel ervaring op met leadgeneratie en het in de markt zetten van nieuwe proposities.

Monique over haar nieuwe functie: “Het Usage & Adoption programma van Talk & Vision is ontstaan uit nauwe samenwerking met klanten. Zo wordt direct ingespeeld op hun grootste behoefte: het daadwerkelijk succesvol uitrollen van videoconferencing binnen de communicatiestructuur van een bedrijf. De technologie is er klaar voor, nu de mensen nog. Ik vind het een uitdaging om met mijn kennis en passie voor marketing dit nieuwe InTouch programma van Talk & Vision in Europa op de kaart te zetten.”
 

Terug naar nieuws overzicht