CIBER benoemt Onno Coenen tot Recruitment Manager
05-04-2011

CIBER benoemt Onno Coenen tot Recruitment Manager


Onno Coenen (37) is benoemd tot Recruitment Manager bij CIBER Nederland. In deze functie stuurt hij een recruitmentteam aan dat de beoogde groei van de ICT-dienstverlener zal ondersteunen; zo zijn er in 2011 naar verwachting 150 nieuwe medewerkers nodig. Hiervoor werkte Coenen als Sales Manager bij CIBER. 
CIBER Nederland heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt: tussen 2008 en 2010 groeide het bedrijf van ongeveer 350 tot ruim 500 medewerkers. Dit jaar zoekt CIBER maar liefst 150 nieuwe medewerkers (consultants, beheerders, projectmanagers, sales- en accountmanagement), verspreid over verschillende disciplines, waaronder SAP, Oracle, Microsoft, Java en Tibco. 
Onno Coenen: “Deze groei is noodzakelijk om de verwachte groei bij onze bestaande klanten goed op te kunnen vangen, maar ook om de gescoorde projecten bij nieuwe klanten te kunnen bemensen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team deze groei mogelijk te maken. Het aantrekken van nieuw talent en versterking voor CIBER is niet alleen een mooie uitdaging, maar geeft vooral ook een enorme voldoening.”
 
Tom van den Berg, directeur van CIBER Nederland: “Onno kent onze organisatie door en door. Zijn netwerk en ervaring maken hem de aangewezen persoon om dit proces als Recruitment Manager te leiden. Gelukkig heeft CIBER als werkgever een uitstekende reputatie doordat we ook tijdens een recessie zijn blijven investeren in opleidingen, trainingen, innovatie en social events. Consultants worden hierdoor uitgedaagd en daar profiteren onze klanten ook weer van.”

Terug naar nieuws overzicht