Antoon Splinter treedt toe tot directie Everest
04-04-2011
Deel dit artikel:

Antoon Splinter treedt toe tot directie Everest


Everest, ontwikkelaar en leverancier van ICT-oplossingen voor kennisintensieve en dynamische processen, benoemt Antoon Splinter (48) tot directeur. In zijn nieuwe functie binnen Everest is hij onder meer strategisch en operationeel eindverantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten en stuurt hij de sales- en marketingorganisatie aan. Everest, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), vindt haar opdrachtgevers binnen zowel de financiële dienstverlening als de overheid. Met de komst van Splinter kiest Everest er voor om haar commerciële performance naar een hoger niveau te brengen om hiermee haar marktpositie nog verder te verstevigen.

Splinter heeft ruim 15 jaar ervaring in executive functies bij diverse financiële instellingen, waaronder ING, Zurich Financial Services, Bouwfonds en ABN AMRO. De laatste vijf jaar heeft hij gewerkt als consultant voor onder andere ABN AMRO, ABN AMRO Hypotheken Groep, RABO, Allianz en Quion. Antoon neemt daarmee veel expertise mee vanuit de businesskant. Hij kent de actuele vraagstukken en thema’s die spelen bij organisaties rondom complexe klantprocessen en weet hoe deze vertaald kunnen worden naar werkbare implementaties.

“Om hun klanten goed te kunnen bedienen zijn veel bedrijven en instellingen gefocust op het inrichten van veelal complexe, arbeidsintensieve processen”, aldus Antoon Splinter. “Er wordt vervolgens wel vaak gewerkt aan het informeren van deze klanten via de modernste communicatieplatformen, maar er wordt nog veel te weinig gedaan om klanten ook in de primaire bedrijfsprocessen te laten acteren. Hier ligt een nog grotendeels onbenut potentieel aan efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen. Everest beschikt bij uitstek over de specialistische kennis en de technologie om organisaties te helpen hier verandering in te brengen. Ik vind het een mooie uitdaging om daar, samen met de collega’s van Everest, een bijdrage aan te leveren.”

Kees Buisman, algemeen directeur Everest: “Bij Everest realiseren we al jarenlang vanuit een sterke inhoudelijke betrokkenheid succesvolle ICT-oplossingen. We zijn erg blij met de komst van Antoon. Zijn profiel en persoonlijkheid passen uitstekend bij onze organisatie. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij een grote bijdrage gaat leveren aan de doorontwikkeling van Everest.”
 

Terug naar nieuws overzicht