Hans Middelburg nieuwe Country Manager EMC Nederland
07-04-2011

Hans Middelburg nieuwe Country Manager EMC Nederland


EMC Corporation heeft per 1 mei Hans Middelburg aangesteld als Country Manager voor de Nederlandse markt. In deze functie is Middelburg verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in Nederland. Middelburg volgt daarmee Chris de Jongh op.

Hans Middelburg is afkomstig van Semper Software, specialist op het gebied van Windows en Linux management, waar hij interim CEO was. Daaraan voorafgaand had hij ruim vier jaar de dagelijkse leiding over Real Enterprise Solutions (RES) en heeft hij diverse senior management functies vervuld bij onder andere, BMC Software, Xerox, StorageTek en Experian.

Frans Rahms, Vice President Europe North bij EMC: "We zijn verheugd Hans Middelburg te verwelkomen binnen onze organisatie. Hans beschikt over meer dan vijftien jaar ervaring in de IT-industrie en is met zijn waardevolle expertise een goede leider voor ons Nederlandse team. Ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om verdere groei in omzet en marktaandeel te realiseren in Nederland."

Hans Middelburg, Country Manager EMC Nederland over zijn benoeming: "Ik ben buitengewoon verheugd dat ik de kans krijg de Nederlandse organisatie te mogen leiden. De producten en diensten van EMC staan nationaal en internationaal hoog aangeschreven en ik ben blij een bijdrage te mogen leveren aan de groeidoelstellingen voor de komende jaren. Daarnaast zal ik me de komende periode toeleggen op het uitbreiden van het team en het marktaandeel in Nederland. Ik kijk bijzonder uit naar de samenwerking met dit succesvolle Nederlandse team."
 

Terug naar nieuws overzicht