Conspect Group benoemt Alex Ritter tot partner en directeur Conspect ICT Diensten
20-03-2011
Deel dit artikel:

Conspect Group benoemt Alex Ritter tot partner en directeur Conspect ICT Diensten


Conspect Group heeft Alex Ritter benoemd tot partner en directeur Conspect ICT Diensten.  Alex zal per 1 maart 2011 het directieteam komen versterken. Hij gaat vanuit de vestiging Almere de salesactiviteiten op zich nemen en zal verantwoordelijk worden voor het positioneren van services & solutions bij Conspect ICT Diensten.

Alex heeft, als Account Manager van het inmiddels aan QNH verkochte Pecoma, veel ervaring met en een uitgebreid netwerk binnen de ICT wereld. Hij startte zijn ICT carrière bij Brunel ICT in 2002 als Senior Account Manager. Daarvoor was hij verantwoordelijk als vestigingsmanager bij Adecco. De afgelopen jaren was hij voornamelijk actief voor het positioneren van de dienstverlening rondom Business Intelligence bij Pecoma Business Technology.

“Met de komst van Alex halen we een daadkrachtige en resultaatgerichte collega binnen met  de juiste kennis, kunde, vaardigheden en attitude. Deze versterking past binnen de strategie van Conspect, met als doel organisaties te laten excelleren en in staat te stellen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door slim gebruik te maken van ICT . De vraag naar onze diensten en professionals om slimmer en efficiënter te kunnen werken stijgt enorm. Om aan deze huidige vraag te kunnen blijven voldoen hebben we een ambitieuze en ervaren commerciële leider nodig. Ik ben ervan overtuigd dat Alex de juiste persoon op deze plek is”, aldus Chris Povee, CEO Conspect Group.
 

Terug naar nieuws overzicht