Platform Outsourcing Nederland benoemt Wouter van Assendelft tot Operationeel Manager
10-03-2011
Deel dit artikel:

Platform Outsourcing Nederland benoemt Wouter van Assendelft tot Operationeel Manager


Per 1 maart jl. heeft het Platform Outsourcing Nederland (PON) Wouter van Assendelft benoemd tot Operationeel Manager. In deze nieuwe functie is Wouter verantwoordelijk voor marketing en communicatie, ledenwerving en –behartiging en voert hij de dagelijkse leiding.

Wouter is geen onbekende in de wereld van outsourcing. In 2005 was hij initiator en uitgever van het managementtijdschrift Outsource Magazine. Wouter over zijn nieuwe rol bij het PON: “Ik kijk er naar uit om het PON verder op de kaart te zetten, en hoop dat ik samen met de leden en het bestuur er voor kan zorgen dat iedereen die iets te maken heeft of wil hebben met (out)sourcing uitkomt bij het Platform Outsourcing!”.

Platform Outsourcing Nederland is opgericht in 2005 en streeft naar een professionalisering van IT-gedreven (out)sourcing in Nederland. Het PON is een onafhankelijk platform dat zich richt op kennisontwikkeling, kennisdeling, markttransparantie en een betere aansluiting tussen vraag- en aanbodzijde. Leden van PON zijn uitbesteders, kennisinstellingen, adviesbureaus, leveranciers, advocaten en sinds kort ook zelfstandige professionals.

 

Terug naar nieuws overzicht