Insight introduceert Mobility Services

Insight introduceert Mobility Services

Insight introduceert Mobility Services

22-07-2014

Insight introduceert Mobility Services


IT-dienstverlener en licentiespecialist Insight intoduceert Mobility Services in de Benelux. Klanten kunnen een keus maken uit verschillende mobiliteitsdiensten, zoals workshops, architectuurassessments en Mobility Device Management (MDM). Hiermee kunnen ze volgens Insight hun configuratieprocessen en implementaties van mobiele devices stroomlijnen.

Organisaties kiezen vaker voor een Bring Your Own Device (BYOD) en Choose Your Own Device (CYOD). Insight speelt hier met zijn Mobility Services op in. Klanten stellen zelf hun pakket met diensten samen, gericht op alle fasen van de IT-levenscyclus. Zo geven mobiliteitsprofessionals van Insight advies over hoe de bestaande architectuur in te richten voor mobility-strategie. Of installeren deze experts de producten die nodig zijn voor de beveiliging en ondersteuning van devices in de omgeving van de klant. Ook biedt Insight een flexibele, schaalbare, 24x7 servicedesk. Nog een voorbeeld van een mobiliteitsdienst is de Device Hot Swap waarbij verloren of defecte devices snel vervangen worden.

“Mobiliteit gaat allang niet meer alleen over het werken met tablets of smartphones”, zegt Maaike Jamoel, Business Development Manager Mobility bij Insight. “Beveiliging, netwerken, cloud en applicaties spelen ook een steeds grotere rol. Bij Insight zien we mobiliteit als een cyclus die al deze onderdelen met elkaar verbindt tot een nieuwe manier van werken. Hardware, software en diensten vloeien in elkaar over. Met onze Mobility Services willen we klanten hierbij ondersteunen, in welke fase van hun mobiliteitstraject ze zich ook bevinden.”

WK

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility