Redactie - 02 juli 2014

Shell verlengt met HP zijn hardware en services contract


Shell verlengt het hardware en services contract met Hewlett Packard Nederland voor de support van Shell’s global business in meer dan 100 landen, voor meer dan 100.000 werknemers en aannemers wereldwijd.

Door het vernieuwde vijfjarige contact levert HP nu meer dan 150.000 producten aan Shell. Dit is inclusief HP PCs, tablets, randapparatuur, printers, workstations, servers, opslag en netwerk hardware. Daarnaast levert HP ook innovatieve IT integratie en support services. Alle apparatuur wordt direct geleverd via HP’s wereldwijde netwerk of lokale channel partners.

Peter Ryan, Senior Vice President Enterprise Group & Managing Director HP EMEA is blij met de verlening: “Deze contractverlening, een verlenging van de veertienjarige onafgebroken periode van HP als dé pc-hardware leverancier voor Shell, zal helpen bij het verhogen van de effectiviteit. Met het breedste technologische portfolio en een bewezen global delivery model, biedt HP klanten de capaciteit en flexibiliteit om in opkomende of bestaande markten kostenefficiënt te werken”

Door: Witold Kepinski 

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024