KPN distribueert SocialSensr Social Media Management Systeem
26-06-2014

KPN distribueert SocialSensr Social Media Management Systeem


Het Nederlandse bedrijf SocialSensr lanceert een Social Media Management Systeem waarmee zij bedrijven in staat stellen om hun Social Media eenvoudiger te beheren. Daarbij biedt het hen de mogelijkheid om in contact te komen met hun (potentiële) klanten. Het systeem wordt door KPN gedistribueerd.

SocialSensr zorgt ervoor dat organisaties hun reputatie kunnen monitoren en social media campagnes kunnen uitvoeren. Door de eenvoudige gebruikersinterface van SocialSensr kan vanaf nu iedereen (marketing, verkoop, klantenservice en personeelszaken) Social Media beheren. SocialSensr biedt unieke features, waaronder zelf in te richten Workspaces, Content Manager, CRM en de mogelijkheid om vanuit de Publisher Private Message campagnes te kunnen versturen.

"SocialSensr is ontwikkeld vanuit mijn persoonlijke frustratie", zo vertelt de oprichter van SocialSensr Richard van Hooijdonk. "Ik was op zoek naar een Social Media tool die mensen en content centraal zou zetten in één applicatie in plaats van slechts datastromen. Tevens was het belangrijk voor mij om een applicatie te vinden waarin ik flexibel en prettig kan werken. Omdat dat er niet was, heb ik de stap genomen om dit samen met software architect Marc van Neerven te gaan ontwikkelen”.

Partners

Met KPN is een distributieovereenkomst gesloten voor Nederland en België. Daarbij is SocialSensr bezig met het uitbreiden van hun distributiepartnernetwerk in Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. SocialSensr heeft gekozen voor het bewezen business cloud platform Microsoft Azure en maakt gebruik van hun wereldwijde infrastructuur. Tevens is SocialSensr opgenomen in het start-up programma van Microsoft, BizSpark, waar zij als ‘high-potential’ zijn aangemerkt.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht