Redactie - 23 juni 2014

i³ groep en TrueCom starten strategische samenwerking


ICT dienstverlener i³ groep uit Vianen en netwerkspecialist TrueCom uit Huizen starten een strategische samenwerking op het gebied van netwerkoplossingen van HP. Het nieuwe initiatief vloeit voort uit een al lang lopende relatie tussen de twee organisaties. Het HP netwerk portfolio zal worden verkocht door de nieuwe business unit binnen i³ groep genaamd i³ Networking B.V. De netwerkoplossingen zullen door i³ groep en TrueCom gezamenlijk in de markt worden gezet.

i³ groep en TrueCom komen elkaar al langere tijd tegen bij diverse gedeelde relaties. Uit gesprekken tussen beide directies kwam het inzicht dat de twee bijzonder complementair aan elkaar zijn. Rob Vissers (foto), Managing Director i³ groep: “Wij overwogen al geruime de tijd de stap in netwerken te maken en in TrueCom hebben wij nu de juiste partner gevonden om dit op de best mogelijke manier te doen. Omdat data en applicaties steeds mobieler en plaats onafhankelijker worden is een snel, betrouwbaar en veilig netwerk van levensbelang geworden. Wij kunnen dankzij deze samenwerking behalve een solide informatie en cloud infrastructuur nu ook de verbindingen verzorgen.”

Adviseren en leveren van oplossingen
Wim Huisman, algemeen directeur TrueCom: “Onze kracht zit in het adviseren en leveren van oplossingen aan klanten die behoefte hebben aan een partner met toegevoegde waarde. Om onze klanten het beste te kunnen bieden zijn wij daarom ook constant op zoek naar innovatieve oplossingen van de meest betrouwbare leveranciers. Met de technologie van HP en hun Platinum Partner i³ groep hebben wij een combinatie gevonden waarmee we zeker weten de markt optimaal te kunnen bedienen. Met i³ groep en TrueCom krijgen klanten Best of both worlds!”

Het nieuwe portfolio beslaat oplossingen op het gebied van core, edge en wireless enterprise networking van HP en biedt daarmee uitstekende alternatieven op de huidige marktleiders, aldus Vissers.

WH

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024