SLTN wint openbare aanbesteding bij Erasmus Universiteit Rotterdam
21-06-2014

SLTN wint openbare aanbesteding bij Erasmus Universiteit Rotterdam


SLTN heeft de openbare aanbesteding voor de bedrijfskritische Server- en Storage systemen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam gewonnen.'De opdrachtwaarde is niet bekend gemaakt echter heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam de afgelopen periode voor ruim 1,2 miljoen euro aan server en storage apparatuur aangeschaft.

Door het winnen van deze openbare aanbesteding wordt SLTN gedurende de looptijd van deze overeenkomst verantwoordelijk voor de levering, installatie, implementatie en het onderhoud van alle noodzakelijke hard- en software m.b.t. Storage en Servers. Ook het up-to-date houden van de aan te schaffen apparatuur en het oplossen van storingen op deze apparatuur, valt onder de verantwoordelijkheid van SLTN.
De looptijd van het contract betreft een periode van 2 jaar met een optie van tweemaal een verlenging van 1 jaar.
De Erasmus Universiteit telt ruim 21.000 studenten en 2.600 medewerkers die gebruik zullen gaan maken van de gewenste Server en Storage capaciteit.

„SLTN is erg blij met de gunning van de Erasmus Universiteit Rotterdam, een organisatie die kwalitatief hoog aangeschreven staat en SLTN heeft verkozen tot gunning boven een flink aantal gerenommeerde concurrenten. Het bevestigd de kwaliteit van SLTN op het gebied van datacenter infrastructuren alsmede de marktconforme tarieven die SLTN hanteert.” aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN.

Door: Witold Kepinski 

 

 

Terug naar nieuws overzicht