Xerox opent Impika Inkjet Innovation Centre in Franktijk
20-06-2014

Xerox opent Impika Inkjet Innovation Centre in Franktijk


Xerox opent haar nieuwste customer centre waar watergebaseerde inkjettechnologie centraal staat. Het Impika Inkjet Innovation Centre in Aubagne, Frankrijk grenst aan het productie en R&D center en heeft een showroom van maar liefst 8.454 vierkante meter. Hier worden de Impika iPrint Compact, iPrint Reference, iPrint eVolution, iPrint eXtreme en de iEngine 1000 en 1000L van de Impika productielijn getoond.

Niet alleen in Frankrijk toont Xerox de nieuwste innovaties. Het Gil Hatch Centre for Customer Innovation in Webster, New York is onlangs vernieuwd en biedt een meer gepersonaliseerde ervaring in een innovatieve omgeving, waar samenwerken centraal staat.

Daarnaast is in New York City een nieuw centrum geopend waar Xerox en klanten hun visie en strategie kunnen delen. Dit centrum heeft een geavanceerd systeem, waarbij snel geschakeld wordt tussen diverse media die voor presentaties ter beschikking staan. Tenslotte is er een experience ruimte om bezoekers nog beter de diverse Xerox oplossingen en innovaties te laten ervaren.

Het Innovation Centre in Uxbridge, West Londen heeft recent aanpassingen doorgevoerd. Het Discovery Area, met een compleet nieuw state-of-the-art auditorium en een café, moedigt bezoekers aan in gesprek te gaan met experts. Zo kunnen zij werkervaringen uitwisselen en samen op zoek gaan naar innovatieve manieren om het werk eenvoudiger en efficiënter maken. Gedreven door zowel technologie als dienstverlening zegt Xerox zo bedrijven te helpen in alle soorten en maten bij het vereenvoudigen van hun werk.

WK
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Innovation