Unit4 breidt managementteam uit
20-06-2014

Unit4 breidt managementteam uit


Softwareleverancier UNIT4 heeft nieuwe functies binnen het executive management gecreëerd. Het gaat hierbij om posities in marketing, sales en dienstverlening. Daarnaast komt er ook een nieuwe functie met de focus op strategie en transformatie.

Stephan Sieber is benoemd tot Executive Vice-President Strategy & Operations. Stephan is afkomstig van SAP, waar hij verschillende leidinggevende functies vervulde, waaronder die van Managing Director Zwitserland en Chief Operating Officer van de DACH-regio.

Ivo Totev is per 1 juli aangesteld als Chief Marketing Officer (CMO). Ivo wordt verantwoordelijk voor het wereldwijde marketingbeleid van UNIT4. Hieronder vallen de afdelingen Product Marketing, Demand Generation en Communicatie. Ivo was hiervoor werkzaam als CMO en Head of the Cloud Business bij Software AG. In deze functies was hij verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing- en productmarketingstrategie. Ivo wordt onderdeel van de Group Executive Board.

De afdeling Global Sales is verantwoordelijk voor alle activiteiten omtrent sales, het partner-ecosysteem en klantsuccessen. Paul Vogel is aangesteld als Executive Vice-President Global Sales. Hiervoor was Paul werkzaam bij Siemens als Executive Vice-President Global Sales and Services of the Software Product Lifecycle Management division. Paul heeft uitgebreide ervaring met enterprise software door zijn managementfuncties bij JD Edwards en Peoplesoft.

Gonçalo Leitão is als Executive Vice-President Global Services de laatste toevoeging aan het Executive Committee. Gonçalo was hiervoor werkzaam als Senior Vice-President for SAP services globally bij Atos en als Senior Vice-President of Services en als COO, EMEA and Latin America bij SAP.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software