Redactie - 03 juni 2014

Transport en Logistiek Nederland (TLN) kiest Avantage als ICT-partner


Avantage is gekozen als de nieuwe ICT-partner van TLN, zowel voor het beheer als voor de ontwikkeling, installatie en implementatie van de compleet nieuwe netwerkomgeving.

TLN heeft na een uitgebreide selectiefase gekozen voor Avantage als partner voor managed services. Doorslaggevende argumenten om met Avantage in zee te gaan zijn: haar organisatie, visie, technologie en beheersconcept. Avantage werkt met dedicated teams voor haar klanten. Daarnaast gebruiken ze uitgebreide tooling voor monitoring (proactief beheer) en support. Senior servicedeskmedewerkers zijn verantwoordelijk voor de eerstelijns support, waardoor calls sneller opgelost worden en prioriteitscalls direct worden gedetecteerd en opgepakt.

WideXS

TLN gaat volledig werken met een SharePoint omgeving. De infrastructuur werd hiervoor geschikt gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om een ander werkplekconcept te introduceren. Waar TLN voorheen gebruik maakte van een SBC omgeving, is het nu mogelijk om de voordelen van een fat-client infrastructure te gebruiken. Zoveel als mogelijk is de infrastructuur gecentraliseerd in het datacentrum van partner WideXS. Hiervoor is er naast Dell rackservers, een Dell Equalogic SAN en virtualisatie op basis van VMware een omgeving gebouwd met de modernste technieken die beschikbaar zijn. Er wordt gebruik gemaakt van Windows Server 2012 R2 met BranchCache en DirectAccess zodat de gebruiker transparant en zonder impact op functionaliteit en snelheid overal vandaan kan werken, aldus Avantage.

Door: Witold Kepinski