Samenwerking Microsoft Dynamics user group met Executive-People.nl en Dutch IT-Channel
04-04-2014

Samenwerking Microsoft Dynamics user group met Executive-People.nl en Dutch IT-Channel


De Dynamics user group (dynug.nl), een onafhankelijke vereniging voor organisaties/bedrijven die gebruik maken van de Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM software, sluit een mediapartnership met www.executive-people.nl en www.dutchitchannel.nlDe twee partners gaan gebruikers en channelpartners van Microsoft Dynamics voorzien van nieuws en praktische informatie, onder meer in de vorm van artikelen reportages en interviews.

De Dynamics user group is het grootste onafhankelijke platform voor gebruikers van NAV, AX en CRM in Nederland. De Dynamics user group zet zich dagelijks in voor de bevordering en ondersteuning van het gebruik van Microsoft Dynamics bij haar leden. Anderszijds fungeert het als kritische spreekbuis naar Microsoft, waarbij waardecreatie een belangrijke rol speelt.

Dit wordt versterkt door de samenwerking met executive-people.nl, dat via zijn vakblad, website en gratis mobiele apps zijn lezers informeert over de laatste ontwikkelingen rond Microsoft Dynamics.

Jay Ramsanjhal, bestuursvoorzitter Dynamics user group, zegt over de nieuwe samenwerking: “Onze vereniging organiseert jaarlijks meer dan 100 kennissessies voor Microsoft gebruikers en is momenteel de grootste onafhankelijke gebruikersorganisatie binnen Europa. Iedere gebruiker heeft een eigen verhaal over de manier waarop de eigen organisatie met Microsoft Dynamics omgaat. Wij willen deze verhalen met anderen delen. Samen met Executive-People en Dutch IT-Channel kunnen we meer vaste en potentiële gebruikers bereiken over hoe Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM hen kunnen helpen verder te groeien.”

Rob de Kleijnen, directeur van Executive-People en Dutch IT-Channel verwacht veel van het partnership met de Dynamics user group: “Executive-People heeft dagelijks contact met haar lezers en gebruikers via onze website, nieuwsbrief, social media en de Apps voor iPhone, Android en WindowsPhone en een printeditie die elk kwartaal wordt gelezen door 25.000 IT-beslissers uit het mkb, het middensegment, grootzakelijke bedrijven en overheidsorganisaties. Door de samenwerking kunnen we met inhoudelijke content meer IT-beslissers en gebruikers informeren over de laatste ontwikkelingen rond Microsoft Dynamics. Ook geven we via ons zusterplatform Dutch IT-channel aandacht aan de partners die Microsoft Dynamics aan eindgebruikers verkopen en beheren”, ook hier is hetzelfde multimediale pallet aanwezig als bij Executive-People.

Over Dynamics user group

De Dynamics user group is een onafhankelijke vereniging voor organisaties/bedrijven die gebruik maken van de Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM software. Dynamics user group is in 2004 opgericht door Dynamics AX-gebruikers, destijds onder de naam Axapta Alliantie, om ervaringen over AX-implementaties uit te wisselen en als spreekbuis naar Microsoft te fungeren. In 2007 sloot de CRM UG zich bij de inmiddels tot Dynamics user group omgedoopte vereniging aan. In 2011 volgde de fusie met de Gebruikersvereniging Navision Software. Sindsdien is Dynamics user group het grootste onafhankelijke platform voor gebruikers van NAV, AX en CRM in Nederland. De Dynamics user group zet zich dagelijks in voor de bevordering en ondersteuning van het gebruik van Microsoft Dynamics bij haar leden. Website: www.dynug.nl

Over Executive-People.nl

Executive-people.nl is het online platform voor IT- en businessmanagers met algemeen IT-nieuws, video-updates, onderzoeken, cases, interviews, ronde tafels, columns, events, gadgets en vacatures op diverse vakgebieden binnen de IT, waaronder ERP en CRM. Website: www.executive-people.nl

Over Dutch IT-Channel

Dutchitchannel.nl is het platform dat zijn lezers en volgers dagelijks informeert over actuele ontwikkelingen en trends in de Nederlandse IT-channel. Het accent ligt op de business rond IT-oplossingen (hardware, software, diensten) en de spelers die op deze markt actief zijn. Naast nieuws uit binnen- en buitenland, interviews, onderzoeken, cases en dossiers besteedt Dutchitchannel.nl in ruime mate aandacht aan de mensen die in de branche actief zijn. Website: www.dutchitchannel.nl.

 

Terug naar nieuws overzicht