Redactie - 02 april 2014

SMT Simple Management Technologies winnaar Splunk Partner Awards 2013

 

SMT is de winnaar van de Splunk EMEA North Partner of the Year Award 2013. Ook heeft het ICT-bedrijf een zilveren partner award ontvangen voor haar bijdrage aan het resultaat van Splunk EMEA. De awards werden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Splunk partner evenement dat recentelijk in Barcelona is gehouden.

Andrew Morris,EMEA Director of Alliances and Channels bij Splunk: “SMT is al jaren een consistent hoog presterende Splunk partner in de Benelux. Het SMT-team brengt een schat aan ervaring, kennis en bovenal waarde richting klanten. Ik ben er daarom trots op te kunnen melden dat SMT niet alleen de EMEA North Partner of the Year Award heeft gewonnen, maar net als de voorgaande jaren weer een van de top 3 presterende Splunk partners in EMEA is.”

Harry Kloosterman (foto), Managing Director bij SMT: “Het is een grote eer dat we door Splunk zijn erkend met deze Partner Awards. Het is een bevestiging van onze strategie en focus en een waardering voor de indrukwekkende prestaties die we het afgelopen jaar met ons team hebben gerealiseerd.”

WK