Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-03-2014
Deel dit artikel:

“In 2020 zijn meeste medewerkers digital native”


“Wat moeten we doen om klaar te zijn voor de toekomst? Hoe gaan we om met digital disruption?” Over het antwoord op deze vragen sprak Simon Harrison, senior vice president sales EMEA bij OpenText, tijdens de Nederlandse editie van de OpenText Innovation Tour. Dit evenement, dat 20 steden aandoet, werd vorige week donderdag gehouden. “In 2020 zijn de meeste van onze collega's in de internetwereld geboren, traditionele winkels verdwijnen. De hele wereld verandert. Daar moeten we ons op voorbereiden.”

Ruim 400 partners en klanten zijn naar het Evoluon in Eindhoven gekomen om informatie uit te wisselen met OpenText over recente ontwikkelingen binnen het bedrijf. “De focus ligt op de digitalisering die de komende jaren snel toe zal nemen”, vertelt Ingrid Bosman, sales director Benelux.

Innovation Tour

Komende jaren steekt OpenText vijf miljard dollar in innovatie. En dat is hard nodig, vindt Kevin Cochrane, chief marketing officer bij OpenText. “We leven in een interessante tijd. In 2020 zullen er winnaars zijn en verliezers. Wij van OpenText geloven dat het nu tijd is voor bedrijven om een stap terug te doen en een goede strategie te bedenken om gestructureerde en ongestructureerde informatie te organiseren. Bedrijfs informatie management goed organiseren is belangrijker dan ooit. Organisaties moeten transformeren en al hun processen digitaliseren. OpenText helpt klanten zich voor te bereiden op de digitale economie van morgen.

2020

Het jaar waar tijdens de OpenText Innovation Tour steeds opnieuw aan gerefereerd wordt, is 2020. Cochrane: “In 2020 zal de meerderheid van de werknemers een 'digital native' zijn. Ze snappen hoe technologie voor ze kan werken en verwachten altijd en overal toegang tot welke informatie dan ook. Ze denken sociaal in plaats van hiërarchisch. In 2020 zullen alle interacties met leveranciers volledig gedreven zijn door de wensen van consumenten. Ook supply chain zal volledig gedigitaliseerd zijn. Door een toename van de just-in-time productie zal de supply chain veel meer flexibel en punctueel zijn. De marktleiders in 2020 zullen die bedrijven zijn die informatie beschikbaar stellen voor hun medewerkers, partners, leveranciers en klanten, en die de informatie gebruiken om hun beslissingen beter en sneller te maken. Wij helpen klanten om deze processen te versnellen door gebruik te maken van informatie.”

(MV)

Bekijk hier de video

 

Terug naar video overzicht

Tags

Software