Redactie - 20 maart 2014

Oracle introduceert Oracle Innovation Management

Om organisaties te helpen bij het vergroten van het rendement op innovatie lanceert Oracle Oracle Innovation Management. Volgens Oracle is het nieuwe aanbod een 'systematische benadering voor het vastleggen en kiezen van en investeren in de juiste ideeën, en het beheren van het totale productportfolio'.

Oracle Innovation Management ondersteunt volgens het bedrijf van Larry Ellison innovatie van onderaf, zodat alle betrokkenen participeren in het productontwikkelings- en definiëringsproces. Er is een gelijktijdige financiële impactanalyse mogelijk, evenals het bepalen van de strategische fit door portfolio-eigenaren in de periode tijdens en na de investeringsbeslissing. "Met Oracle Innovation Management is het mogelijk snellere en betere beslissingen te nemen door het creëren en evalueren van productconcepten voor wat betreft kosten, risico’s, klanteisen en ontwerpdoelen.
Daarnaast maakt Oracle Innovation Management het mogelijk om verschillende productontwikkelingsprojecten te definiëren en beheren in de context van het volledige productportfolio", aldus de leverancier. 

Om het productinnovatieproces te completeren, integreert Oracle Innovation Management met Oracle’s Agile Product Lifecycle Management. Dit helpt bij het stroomlijnen van het proces om concepten om te vormen naar gedetailleerde ontwerpen, ontwikkeling en de vrijgeving voor productie, waarbij er steeds volledig inzicht is de projectstatus, aldus Oracle.
 
Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024