VNSG Congres app is gebouwd door The Next View op het SAP HANA Cloud Platform
12-03-2014
Deel dit artikel:

VNSG Congres app is gebouwd door The Next View op het SAP HANA Cloud Platform

 

De VNSG (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers) heeft haar nieuwe Congres app gepresenteerd. De app was al beschikbaar via het web, maar sinds vandaag is de app ook te downloaden via de App Store en Google Play. Met deze app, door SAP Cloud Partner The Next View gebouwd op het SAP HANA Cloud Platform, biedt de VNSG een totaaloplossing aan voor haar bezoekers, standhouders en sprekers.

Congresbezoekers eisen gebruiksvriendelijke app
De behoefte aan een gebruiksvriendelijke Congres app was groot. De bezoekers van het VNSG Congres in 2013 gaven na deze editie een duidelijke boodschap af: ‘Geef ons een gebruiksvriendelijke app of anders helemaal geen app.’ Volgens Rob van der Marck, directeur van de VNSG, wordt aan deze wens voldaan: “Ik ben erg tevreden met het resultaat. We hebben een makkelijke app met een identieke look and feel voor desktop, tablet en smartphone. We zijn nu helemaal klaar voor het Congres en kunnen deze app in de toekomst als uitgangspunt gebruiken voor andere activiteiten van de VNSG.”

Cloud first strategie en samenwerking met SAP
Huub Waterval (foto), managing partner van The Next View: “SAP heeft een duidelijke Cloud First strategie. Door de nieuwe app van het VNSG Congres te baseren op het SAP HANA Cloud Platform in combinatie met de nieuwste SAPUI5 front-end technologie, kan iedereen ervaren dat er voor elke toepassing een gebruiksvriendelijke oplossing te realiseren is.”

De ontwikkeling van de app gebeurde in nauwe samenwerking met het SAP Product Management team in Walldorf. Peter Veenstra, Chief Operating Officer bij SAP Nederland: “het specifieke performance karakter van een Congres leent zich uitstekend voor het gebruik van het SAP HANA Cloud Platform. Gedurende het Congres kunnen we eenvoudig extra resources toevoegen om de piekbelasting op te vangen.”      

Over het VNSG Congres
Het VNSG Congres is een initiatief van de VNSG met als doel interactie te creëren tussen de leden van de VNSG, SAP-gebruikers en SAP Nederland. Dit jaarlijks terugkerend ICT Congres biedt deelnemers de mogelijkheid op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in de markt en deze te relateren aan de inzet van bedrijfssoftware binnen een organisatie. Het tweedaagse Congres biedt VNSG-focusgroepen, SAP-gebruikers en -prospects, SAP-partners, VNSG-adviesleden en SAP-experts talloze mogelijkheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Het VNSG Congres wordt mede mogelijk gemaakt door de adviesleden van de VNSG die zich tijdens het Congres presenteren op de Informatiemarkt.

Het VNSG Congres wordt dit jaar gehouden op 3 & 4 april in het MECC Maastricht. Het programma is te bekijken via: http://vnsgvnsg.hana.ondemand.com/vnsg/ of door de app te downloaden in de App Store of Google Play.

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht