Redactie - 10 maart 2014

AnylinQ wordt Gold Partner van Huawei Enterprise voor storage en servers

 

Datamanagement specialist AnylinQ heeft de Gold Partner status gekregen van Huawei Enterprise Benelux. Binnen de samenwerking vermarkt Anylinq de storage- en serversystemen van Huawei Enterprise in combinatie met hun eigen datamanagement-architecturen.

De bedrijven ontwikkelden samen een all-in-one data management appliance met hoge rekenkracht en hoge opslagcapaciteit met speciale componenten voor applicatie-acceleratie. Ook zijn bundels ontwikkeld voor server virtualisatie en enterprise storage en worden gezamenlijke marketingacties opgezet.

Calamiteiten

AnylinQ is een specialist speler op het gebied van datamanagement-oplossingen voor de midzakelijke markt en enterprise-organisaties. Daar zorgt enorme datagroei voor operationele uitdagingen in de IT omgeving, en al maar stijgende kosten van noodzakelijke uitbreidingen om deze datagroei op te vangen. AnylinQ bouwt bij klanten een datamanagement infrastructuur met software op, naast de bestaande IT-omgeving. De software indexeert data en begint met het veiligstellen van data voor het geval van calamiteiten. Ook wordt inactieve data afgevoerd naar digitale archieven. Hiermee komt capaciteit vrij op productiesystemen, die daardoor ook beter gaan functioneren. Huawei servers leveren daarbij rekenkracht voor dataverplaatsingen en datamanagement- technieken zoals deduplicatie. Huawei storage-systemen bieden capaciteit voor opslag van data.

Amstelveen

Dennis Kuipers (foto rechts), directeur van AnylinQ, legt uit: “AnylinQ werkt met CommVault enterprise software die vanuit één bedieningscentrum alle wereldwijde bedrijfsdata van organisaties veiligstelt en controleerbaar houdt met data life cycle management activiteiten. We waren op zoek naar een professionele partner met passende server- en storagesystemen. In Huawei hebben wij die partner gevonden. We organiseren samen maandelijks een server & storage demonstratie in het Huawei exhibition center in Amstelveen en binnenkort worden gezamenlijke marketingcampagnes gestart. Onze klanten zijn onder de indruk van de prestaties van de Huawei producten in combinatie met onze datamanagement- oplossingen. Ze krijgen weer controle over hun data én hun kosten. Vervolgens besluiten zij ook Huawei hardware voor productiesystemen via AnylinQ aan te schaffen.”

David Bosch (foto links), director channel bij Huawei Enterprise Benelux is content met de nieuwe samenwerking: “We kwamen in contact met dit jonge snelgroeiende bedrijf dat op zoek was naar de juiste partner voor hardware in combinatie met hun innovatieve oplossingen en slimme datamanagement-architecturen. Nadat in korte tijd standaard configuraties zijn uitgewerkt, hebben we ons verbaasd over de enorme snelheid waarmee AnylinQ klanten informeert en met hun toepassingen nieuwe contracten sluit. Huawei heeft gezien deze ontwikkelingen besloten AnylinQ de Gold partnerstatus toe te kennen. Er is nu een gecombineerd team dat maatwerkoplossingen uitwerkt voor klanten. Deze klanten ervaren diverse voordelen van de samenwerking zoals een hecht team dat beschikt over alle benodigde ontwikkelexpertise en implementatiekracht en ook snel levert. Samen hebben we een uniek aanbod van krachtige totaaloplossingen om data te managen tegen een aantrekkelijk kostenniveau.”

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024