Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-02-2014
Deel dit artikel:

Salesforce.com brengt apps naar hoger niveau (video)


Salesforce.com, leverancier van een crm cloud-platform voor klantinteracties, presenteerde tijdens het Mobile World Conference (MWC) 2014 in Barcelona zijn uitgebreide portfolio van crm apps aan het publiek. Tijdens het Dutch Mobile Network Event werden de business voordelen van Salesforce 1, Private App Exchange en Internet of Customers aan Nederlandse bezoeker van het Mobile World Conference getoond.

Salesforce1

Xavier Ormazabal (foto), senior director Head of UK marketing bij Salesforce.com, zegt in een video interview dat Salesforce1 een nieuw social-, mobile- en cloud-klantenplatform is om sales, service en marketing apps naar een hoger niveau te tillen. Salesforce1 is een crm-platform voor ontwikkelaars, isv’s, eindgebruikers, administrators en klanten die willen verschuiven naar de nieuwe social, mobile en connected cloud. Grote onafhankelijke softwareleveranciers als Dropbox, Evernote en LinkedIn zijn vanaf nu te vinden op het Salesforce1 Customer Platform. Salesforce1 is per direct beschikbaar. Gebruikers van Salesforce worden automatisch geüpgrade en kunnen meteen met Salesforce1 aan de slag.

Private AppExchange

Ormazabal zegt dat de Salesforce.com Private AppExchange, een corporate app store, heel interessant is voor organisaties die hun business willen laten groeien met behulp mobiele devices en apps. Met de Salesforce Private AppExchange kunnen bedrijven zelf een beveiligde en customized zakelijke app store bouwen. Zo kunnen zij binnen de organisatie al hun mobiele-, web- en desktopapplicaties beheren en distribueren. De Private AppExchange is gebouwd op het Salesforce Platform en geeft cio’s de mogelijkheid om elke medewerker direct toegang te geven tot de voor hen benodigde applicaties op elk device, met één identiteit. Met de Salesforce Private AppExchange kunnen cio’s snel en gemakkelijk een zakelijke app store ontwikkelen waar alle applicaties, die voor het bedrijf van belang zijn, samenkomen.

The Internet of Customers

Tot slot ziet Ormazabal grote kansen voor organisaties met de nieuwe Salesforce1 Sales Cloud die de manier van verkopen verandert om te kunnen voldoen aan ‘The Internet of Customers’. Met de nieuwe Salesforce1 Sales Cloud kunnen ontwikkelaars op maat gemaakte sales-apps ontwikkelen en die direct delen met alle sales-gebruikers, overal en op elk device. De nieuwe Salesforce Console for Sales is een oplossing voor ‘connected selling’. Gebruikers kunnen op elk moment deals versnellen door gebruik te maken van Deal Trending, realtime social inzichten en geïntegreerde sales coaching, allemaal in één scherm. Sales Cloud wordt inmiddels gebruikt in diverse organisaties, waaronder Philips.
 
Bekijk het video interview met Xavier Ormazabal hier.
 
Door: Witold Kepinski/video Maaike Verschuren
 
 

Terug naar video overzicht

Tags

Mobility