Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-02-2014
Deel dit artikel:

RES IT Store 14 februari voor iedereen beschikbaar


Na een uitgebreide pilot zal vrijdag 14 februari de RES IT Store voor iederen beschikbaar komen. De RES IT Store is een app store voor het bedrijfseven, een one-stop shop waar gebruikers hun IT-behoeften zelf kunnen regelen. Of het nu gaat om een applicatie, een dienst of toegang tot data, de IT Store fungeert als een zelfbedieningsportaal waar applicaties en data direct kunnen worden gedownload en gebruikt, op basis van de restricties die IT-afdelingen tot op gebruikersniveau inregelen.

Uniek is het feit dat de RES IT Store alle IT-diensten op alle platforms ondersteunt. De IT Store is gebouwd op de bestaande, in de praktijk bewezen RES technologie voor desktopbeheer, automatisering en service delivery en maakt zo zelfbediening voor iedere IT-dienst mogelijk. Of het nu gaat om Windows, Mac of tablets en mobiele devices, de IT store kan door ieder verzoek inwilligen.

Eerder kondigde Exeutive People de RES IT Store al aan in een videoreportage. PQR maakte bovendien begin deze maand al bekend dat in het Experice Center een preview van de IT Store te zien was.

(MvdH)


Terug naar video overzicht