Redactie - 15 januari 2014

Fit 4 Finance en Oracle Competence Center bundelen hun krachten in ProFource


De twee Oracle-specialisten Fit 4 Finance en Oracle Competence Center bundelen hun krachten en gaan vanaf 2014 samen verder onder één naam: Profource, een Oracle-autoriteit met ruim 250 medewerkers.

Door de samensmelting van de twee Oracle-specialisten verbreedt het dienstenpakket voor klanten. Profource is een specialist in Oracle E-Business Suite ondersteuning en gebruiker van Oracle's nieuwste generatie bedrijfsapplicaties Fusion Applications. Profource combineert deze ervaring met kennis van specifieke bedrijfsprocessen zoals Human Capital Management, Finance, Control, Verkoop-, Inkoop- en Projectenadministraties. Daarnaast heeft de organisatie ervaring met E-Invoicing, Cloud en Business Intelligence.

Nieuwe identiteit
Berry Clemens (foto), directeur Marketing bij Profource licht de nieuwe naam toe: “De wereld verandert en wij veranderen mee. Wij willen gezien worden als een professionele partner met een duidelijk gezicht en eenduidige positionering. Hierbij hoort een nieuwe identiteit. De nieuwe naam is krachtig en eigentijds: ‘Profource’ verwijst naar de professionele kracht voor Oracle software en systemen met een knipoog naar de de ‘Four’ uit Fit 4 Finance. Als dienstverlener behouden we onze vertrouwde waarden als gedrevenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid.” Clemens ziet het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet: “Als Profource bieden wij nog meer kennis, mensen en faciliteiten om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van Oracle-oplossingen.”

Door: Witold Kepinski
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024