Redactie - 11 december 2013

HP introduceert nieuwe EliteBook, EliteDesk, EliteDisplay en Spectre Ultrabook


HP kondigt tijdens de HP Discover 2013 conferentie in Barcelona nieuwe pc-producten uit de Elite-serie, zoals een zakelijke Ultrabook en een desktop computer. HP kondigt ook een nieuwe dienst aan: de Configuration and Deployment Services. Hiermee worden bestaande IT-hulpmiddelen aangevuld met een nieuwe online configuratie tool.

De HP EliteBook Folio 1040 G1 notebook is 16,1 procent dunner en 7,3 procent lichter dan zijn voorganger.

De HP EliteDesk 800 G1 Business Desktop Mini (DM) is een kleine zakelijke desktop PC’s. De nieuwste generatie computeroplossingen zijn voorzien van de laatste technologische oplossingen voor energie-efficiënte, beveiliging en beheeroplossingen. Gelijktijdig met deze mini EliteDesk is ook de HP ProDesk 600 G1 Business Desktop Mini geïntroduceerd. Deze minidesktop zorgt voor een hoge productiviteit en lage kosten voor IT-beheer, zo beweert HP. 

HP EliteDisplay S230tm is HP’s eerste Windows 8-gecertifieerde touch monitor voor zakelijk gebruik. Het scherm is diagonaal 23-inch (58,4 cm) en is voorzien van multi-touch technologie. Dankzij de ontspiegeling is het scherm geschikt voor gebruik in een zeer verlichte werkomgeving, aldus HP 

HP Spectre 13 Pro Ultrabook is 15 mm dun en is gemaakt van een met precisie vervaardigd metalen behuizing met nadruk op design, aldus HP.

Door: Witold Kepinski