Redactie - 10 december 2013

ServiceNow breidt IT Service Automation Suite verder uit


ServiceNow, de leverancier van enterprise IT-cloudoplossingen, introduceert drie nieuwe toepassingen op het ServiceNow-platform: Vendor Performance Management, Resource Management en Password Reset.

Door de gegevens van verschillende bedrijfsonderdelen te samenvoegen tot één system of record, krijgen ServiceNow-gebruikers inzicht in de relaties die bestaan tussen de systemen en de processen in de werkomgeving, aldus de leverancier. Met deze uitbreidingen kan de IT-afdeling betere beslissingen sneller nemen, worden kosten gereduceerd en kan er een beter service worden geboden aan het gehele bedrijf.

“CIO’s en IT-managers hebben inzicht in en controle over alle aspecten van de IT nodig”, zegt Shane Jackson, vice president marketing bij ServiceNow. “ServiceNow maakt het mogelijk dat de IT-afdeling één single system of record creëert, waardoor bedrijfsonderdelen die op zichzelf werken verleden en de IT-modernisering tegenwerken verleden tijd zijn. Met deze nieuwe oplossingen krijgen bedrijven een helder inzicht in de manier waarop het bedrijf werkt en hoe de IT kan worden veranderd."

De drie nieuwe ServiceNow applicaties zijn per direct beschikbaar. Vendor Performance Management en Resource Management kunnen vallen onder de licenties van de ServiceNow IT Service Automation Suite. ServiceNow Password Reset vereist een extra licentie.

Door: Witold Kepinski 


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024