Redactie - 09 december 2013

Protinus IT wint Europol aanbesteding ‘Levering van diverse IT-uitrusting’

Europol heeft haar aanbesteding voor ‘Levering van diverse IT-uitrusting’ gegund aan Protinus IT, een specialist in IT-sourcing en –contracting.

De looptijd van de raamovereenkomst die in het kader van deze aanbesteding is gegund, bedraagt 2 jaar en kan tweemaal met telkens 1 jaar worden verlengd.

Protinus IT is opgericht door een groep ervaren mensen die vindt dat sourcing in de breedste zin van het woord beter, vooral veel slimmer en eigentijdser kan. Protinus IT helpt middelgrote en grote organisaties in zowel de publieke als de private sector om de verwerving en inzet van alles wat IT omvat te optimaliseren via een slimme vorm van IT-sourcing en –contracting: Managed Sourcing. Dit zorgt voor blijvende keuzevrijheid en directe beschikbaarheid van de beste IT-sources. Geen beperkingen maar wel maximale controle met als doel samen met haar klanten op een andere manier invulling te geven aan hun IT-behoefte, en wel zodanig dat deze een échte bijdrage kan leveren aan de flexibiliteit en wendbaarheid van deze organisaties.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024