Redactie - 28 november 2013

Winvision Voice en Brokerteam kiezen voor samenwerking in SIP trunkdiensten

Winvision Voice en Brokerteam zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Winvision Voice richt zich als gespecialiseerde telecompartij op het toepassen van de nieuwste technologie om het telefoonverkeer te optimaliseren en kan met de VoIP diensten van Brokerteam alle mogelijkheden van Microsoft Lync 2013 voor haar klanten en partners beschikbaar maken.Technologie wordt steeds geavanceerder en de manier van werken van bedrijven en medewerkers verandert in snel tempo. Bedrijven en instellingen zijn nadrukkelijk op zoek naar schaalbare IT oplossingen en systemen waarmee complete communicatie inclusief telefonie met klanten en collega’s mogelijk is.

Marcel Lucker, commercieel directeur van Winvision Voice: “Doordat Lync-telefonie gebaseerd is op het Unified Communications Platform van Microsoft; is het snel en gemakkelijk uit te breiden met aanvullende functionaliteit zoals webconferencing, voorzieningen rond chat en presence, videoconferencing-oplossingen van third parties en integratie met Skype.” Lucker vervolgt: “Het Microsoft Lync-platform is niet alleen interessant indien nieuwe communicatiemogelijkheden gewenst zijn, het is ook een geschikte vervanger voor de huidige telefooncentrales waarbij aanzienlijke kostenbesparingen op zowel exploitatie- als belkosten te behalen zijn in vergelijking met traditionele telefonieoplossingen”.

“Brokerteam levert de SIP trunking dienst die nodig is om de verbinding te maken met het publieke telefoonnetwerk. Kort gezegd om bellen vanuit Lync met vaste en mobiele nummers mogelijk te maken”, aldus Bas Kooijman, verantwoordelijk voor techniek en carrier relations bij Brokerteam. ”Deze SIP trunk is in een uitgebreid programma door Microsoft getest en gekwalificeerd voor Lync 2013. Een mijlpaal waar we in onze samenwerking met Winvision Voice bijzonder trots op zijn”.

Paul van Winden, wholesale manager bij Brokerteam, beaamt dat en voorziet een vruchtbaar partnerschap. “We vormen een unieke combinatie van ondernemerschap, serviceverlening, IT competentie en telecom ervaring, waar klanten en partners nog veel plezier van zullen hebben”.


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024