Redactie - 25 november 2013

Holland Venture geeft Virtual Affairs kapitaalinjectie


Participatiemaatschappij Holland Venture investeert een onbekend bedrag in Virtual Affairs. De investering van Holland Venture stelt Virtual Affairs in staat haar internationale ambities waar te maken. Ook leden van het directieteam en enkele specialistische medewerkers van het internetsoftware bedrijf hebben een (extra) aandeel verkregen in Virtual Affairs.

Holland Venture heeft een aanzienlijk minderheidsbelang genomen in Virtual Affairs, dat onder meer banken en verzekeraars ondersteunt bij het ontwerpen, implementeren en exploiteren van hun digitale kanalen. Nederland heeft een voorsprong ten opzichte van een groot aantal andere landen als het gaat om online bankieren en verzekeren, aldus de investeerders. 

Dankzij de investering en betrokkenheid van Holland Venture kan Virtual Affairs de in Nederland ontwikkelde oplossingen internationaal verder uitrollen, aldus Sijbrand Tieleman (foto), CEO van Virtual Affairs. “In Holland Venture hebben we een financiële partner gevonden die ons op strategisch vlak kan ondersteunen bij de realisatie van onze groeiambities."

Door: Witold Kepinski