Redactie - 25 november 2013

Sogeti presenteert nieuwste boek ‘No More Secrets with Big Data Analytics’ tijdens BI-symposium


Tijdens het tweedaagse BI-symposium lanceert het Verkenningsinstituut voor Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti haar nieuwste boek met de titel ‘No More Secrets with Big Data Analytics’. Dit boek is een bundeling van de vier Big Data onderzoeksrapporten die VINT afgelopen jaar heeft gepubliceerd.

“In dit boek schijnen we het licht op de toekomst van Big Data in relatie tot de vijf belangrijkste discussies van dit moment. Acceleratie, transformatie, eigenaarschap van data, privacy en Edward Snowden,” aldus Menno van Doorn (foto), directeur van VINT en mede-auteur van het boek. Het boek bevat vier delen. Het eerste deel geeft helderheid over de definitie en scope van Big Data. Het tweede deel helpt organisaties vast te stellen wat hun Big Data potentieel is. In het derde deel wordt de lezer meegenomen in de voorspellende waarde van Big Data. Het vierluik eindigt met de rol van privacy, technologie en wetgeving.

Het boek is geschreven door de VINT trendwatchers Menno van Doorn, Sander Duivestein, Jaap Bloem, Thomas van Manen, Erik van Ommeren en Sandeep Sachdeva, Vice President Global Business Intelligence van Sogeti.

‘No More Secrets with Big Data Analytics’ is beschikbaar in het Engels en te downloaden via http://bit.ly/1aRq2Ho.

Door: Witold Kepinski 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024