Redactie - 25 november 2013

Sogeti lanceert Intelligen?t Kickstart tijdens BI-symposium in Bussum


Tijdens het Business Intelligence (BI) & Information Management (IM) symposium introduceerde Sogeti Intelligent Kickstart. Met deze BI-oplossing krijgen organisaties binnen een week relevante inzichten uit in- en/of externe databronnen die tot voor kort niet beschikbaar waren, aldus Sogeti. 

Deze nieuwe dienstverlening voorziet in de groeiende vraag naar snel inzicht in de laatste stand van zaken uit beschikbare data. De Intelligent Kickstart levert visuele inzichten op die aansluiten op de specifieke informatiebehoefte van organisaties. Samen met haar nieuwste Big Data boek lanceert Sogeti deze oplossing tijdens het tweedaagse BI & IM symposium in het Spant in Bussum op 25 en 26 november 2013. De IT-dienstverlener verwacht meer dan 900 bezoekers op dit evenement.

Uit een online Nederlands onderzoek naar Business Intelligence van Sogeti blijkt dat het snel verkrijgen van de juiste inzichten uit in- en externe databronnen één van de grootste uitdagingen van organisaties is. Verder beschikken bedrijven niet altijd over passende BI en Analytics tools om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Sogeti Intelligent Kickstart voorziet in tooling die het beste past bij de organisatie. Daarvoor doet de IT-dienstverlener onder andere een beroep op technologieën van Microsoft, IBM, Oracle, Informatica, SAP Business Objects en Qlikview.

BI-symposium
In samenwerking met de Britse marktanalist Ovum organiseert Sogeti inmiddels het grootste Business Intelligence & Information Management symposium van ons land. Meer dan 900 mensen hebben zich ingeschreven voor de 13e editie van dit tweedaagse evenement in het Spant in Bussum. Speler op het gebied van BI hebben dit evenement mogelijk gemaakt. HP, IBM, Microsoft, Information Builders, Oracle, Systemation, Informatica en Pyramid Analytics zijn onder andere van de partij. Meer informatie over het programma is te vinden op www.bisymposium.nl.

Door: Witold Kepinski