Nederlandse ambassadeur in Spanje opent Dutch Mobile Networking Event tijdens MWC 2014 Barcelona

08-02-2014

Nederlandse ambassadeur in Spanje opent Dutch Mobile Networking Event tijdens MWC 2014 Barcelona

 

Vijfde jubileum editie van het jaarlijkse Dutch Mobile Networking Event tijdens het Mobile World Congres zal feestelijk worden geopend door Cornelis Van Rij (foto), Ambassadeur van Nederland in Madrid, Spanje.

Het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats op maandag 24 februari 2014. Het netwerkevenement wordt georganiseerd in het Betahaus, Barcelona’s nieuwste innovatie hub in de creatieve wijk Gracia. Het DMNE brengt Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congres in een informele sfeer samen en biedt zo een platform om de relevante hoogtepunten van de jaarlijkse telecombeurs te bespreken met vakgenoten.

Mobile World Congres 2014
De gerenommeerde telecombeurs zal dit jaar plaatsvinden van 24 februari tot en met 27 februari 2014. Het centrale thema van dit jaar ‘Creating what’s next’ claimt hoopvol het thought leadership van de volgende generatie nieuwe technologien. De dagelijkse innovatieve professionals van het Betahaus bieden een interessant tegengewicht aan deze claim. Want in navolging op het Betahaus Berlijn wil Betahaus Barcelona evenzo succesvol worden in het borgen van een techno creatieve hotspot in deze wereldstad. De CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, zal dit keer de keynote zijn van het congres.

Sponsoren
De vijfde editie zal mede worden mogelijk gemaakt door een aantal nieuwe partners en sponsoren zoals VDVL, Barcelona Mobile Capital, Qelp, Netherlands Business Support Office Barcelona en Salesforce. Dit jaar zullen zij tijdens de borrel hun visie delen op de mobiele dienstverlening van nu en in de toekomst. Traditiegetrouw verwelkomt EDR Vastgoed u wederom als sponsor van de openingsdrank.

De netwerkborrel biedt jaarlijks ruimte aan 200 bezoekers uit de telecomindustrie die via een gecontroleerde gastenlijst uiteindelijk toegang krijgen. Tijdens de eerste editie in 2010 meer dan 150, in 2011, 2012 en 2013 rond de 180 bezoekers, waarvan de meerderheid beslissers zijn bij de inkoop van telecomdiensten, -software en -hardware. Het Dutch Mobile Networking Event wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die actief zijn in de Nederlandse telecombranche. Het Dutch Mobile Networking Event 2014 wordt bovendien ondersteund door een aantal (media)partners, waaronder Executive-People, Dutch IT-Channel, en Barcelona Mobile Capital.

Geïnteresseerde Nederlandse deelnemers van het Mobile World Congres zich inschrijven via de website. Gebruik #dmne14 om berichtingeving op Twitter te volgen.

Door: Witold Kepinski
 

 

Terug naar nieuws overzicht