Rocket Fuel op 1 in Fast 500
22-11-2013

Rocket Fuel op 1 in Fast 500


AI voor Big Data-leverancier Rocket Fuel is nummer 1 geworden in de Deloitte Technology Fast 500-lijst. Deze lijst benoemt jaarlijks de 500 snelst groeiende technologie bedrijven in de Verenigde Staten.

Rocket Fuel levert een programmatic media-buying-platform op big data-schaal. Het maakt gebruik van artificial intelligence om de marketing-ROI van digitale media op internet en op mobiele, video- en sociale kanalen te verhogen. Klanten in Noord-Amerika, Europa en Japan gebruiken Rocket Fuel om wereldwijd digital advertising-campagnes in te zetten.

Het Advertising That Learns-platform van Rocket Fuel wordt gebruikt om meetbare bedrijfsresultaten te verkrijgen voor een groot aantal uiteenlopende campagnes op het internet en op mobiele, sociale en videokanalen. Het behaalt de beoogde merk- en direct-response doelstellingen in diverse marktsegmenten, van luxe auto's tot supermarktboodschappen tot detailhandel. Rocket Fuel heeft momenteel 19 kantoren over de hele wereld, en is genoteerd op de NASDAQ onder “Fuel”.


Terug naar nieuws overzicht