Redactie - 18 november 2013

OpenText onthult project ‘Red Oxygen’


OpenText, speler in Enterprise Information Management (EIM) onthult tijdens het jaarlijkse OpenText Enterprise World 2013 (van 17-21 november in Orlando, Florida) het Project Red Oxygen.

OpenText’s CEO, Mark J. Barrenechea (foto), presenteert in zijn openingstoespraak de nieuwe software, die CIO’s voorziet van de benodigde middelen om alle business-units concurrerend te maken in de nieuwe informatie-economie.

Naast de release van Red Oxygen, kunnen alle bezoekers deelnemen aan een interactief netwerk- en leerforum. Hierbij wordt meer inzicht verschaft in hoe bedrijven beter hun informatie kunnen ontdekken, controleren, beveiligen en toegankelijk maken.

Enterprise World 2013 is bedoeld om deelnemers te helpen het maximale te halen uit de gedane investeringen en doelen te stellen voor volgend jaar. Op het programma staan zowel technische als businessgeoriënteerde sessies en visiebijeenkomsten, maar er zijn ook speciale gasten zoals de presentator en acteur William Shatner en muziekband Owl City.

Partners
Verder organiseert Opentext ook een Partner Summit.

Door: Witold Kepinski