Redactie - 18 november 2013

Unisys Nederland is kennispartner van conferentie ‘Cybersecurity bij de digitale overheid’


Unisys Nederland is kennispartner tijdens de aankomende conferentie ‘Cybersecurity bij de digitale overheid’. Het thema van het congres is ‘hoe realiseert u digitale veiligheid voor burgers en medewerkers nu en in de toekomst?’. Tijdens deze editie nemen zowel Martijn Jongen en Maarten Bos een deel van het programma voor hun rekening. Beiden zijn op verzoek beschikbaar om hun presentatie en visie verder toe te lichten.

You can’t Hack what You can’t see
Op dinsdag 26 november 2013 om half twee geven  Maarten Bos en Martijn Jongen, Security Business Architecten van Unisys tijdens de parallelsessie ‘Hacken’ hun visie en oplossingen aan de hand van de stelling ‘You can’t hack what you can’t see’.  

Who let the dogs in?
Op woensdag 27 november 2013 om half acht spreekt  Maarten Bos, Security Solutions Specialist van Unisys in het Cyber Breakfast café over het zekerstellen van de gebruikers. Tijdens de thematafel ‘Who let the dogs in?’ gaat hij dieper in op het belang van identity management.  

‘Cybersecurity bij de digitale overheid’ De conferentie ‘Cybersecurity bij de Digitale overheid’ vindt op 26 en 27 november plaats in het Van der Valk hotel Den Haag in Nootdorp. Het congres zet alle risico’s én kansen van cybersecurity op een rij en is speciaal voor alle bestuurders, managers en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met digitale veiligheid. Meer informatie is te vinden via: http://www.iir.nl/ict/it-informatiebeveiliging/event/cybersecurity-bij-de-digitale-overheid/