Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
23-10-2013
Deel dit artikel:

MicroStrategy introduceert gratis Analytics Desktop (video)


MicroStrategy, speler op het gebied van enterprise software platforms, lanceert de MicroStrategy Analytics Desktop. Een nieuw desktop product voor selfservice datavisualisatie. Het product is gratis te downloaden via http://www.microstrategy.com/free/desktop.

MicroStrategy Analytics Desktop is een oplossing die bedrijven en gebruikers helpt diepere inzichten te krijgen in hun eigen data. Met MicroStrategy Analytics Desktop is het mogelijk inzichten te krijgen in de data door het creëren van heldere en nuttige visualisaties zonder een beroep te hoeven doen op de IT-afdeling, aldus MicroStrategy.

MicroStrategy Analytics Desktop is onderdeel van de onlangs uitgebrachte MicroStrategy Analytics Platform productfamilie. Het omvat alle relevante functies van die nieuwe release, inclusief datasamenstelling functies, in-momory performance en kaartanalyses. MicroStrategy Analytics Desktop gebruikers kunnen naadloos upgraden naar andere producten in de MicroStrategy Analytics Platform productfamilie wanneer hun behoeften groter worden dan de stand-alone desktop-based selfservice datavisualisatie.

Door: Witold Kepinski


Terug naar video overzicht