Redactie - 10 oktober 2013

SLTN neemt Inter Access over


SLTN maakt bekend dat zij tot een definitieve overeenkomst is gekomen voor de overname van Inter Access. De overname van Inter Access is een passende stap in de strategie van SLTN om een full service ICT Dienstverlener in de Benelux te worden. Inter Acces directeuren Hans den Hartog en Bert van Haarlem treden na de overname af. Het Inter Access kantoor in Hilversum gaat dicht. Bij de overname speelde de Rabobank een cruciale rol.

“SLTN en Inter Access kunnen klanten een compleet palet aan hoogwaardige ICT oplossingen, diensten en ICT producten aanbieden.”, aldus Eugène Tuijnman (foto) oprichter en CEO van SLTN. ”Door deze overname ontstaat een middelgrote ICT onderneming met ruim 150 miljoen euro omzet en meer dan 700 ICT professionals.

“Inter Access is een kwaliteitsorganisatie en is mede door het hoogwaardige kennisniveau en haar kwalitatieve klantenbasis een perfecte partner voor ons. De missie voor de gezamenlijke nieuwe organisatie is deze verder uit te bouwen tot een full service system integrator waarbij de kennisgebieden van zowel SLTN als van Inter Access zo goed mogelijk tot hun recht komen. Ik verwacht een sterk synergetisch effect van de overname daar er slechts beperkt overlap is van activiteiten en functies”, vervolgt Eugène Tuijnman. “Zowel SLTN als Inter Access hebben een goede en sterke naamsbekendheid en beide namen zullen dan ook afzonderlijk van elkaar behouden blijven. Het is van groot belang om in een omgeving die steeds complexer en veeleisender wordt, de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten èn de relaties met onze leveranciers en medewerkers niet alleen te waarborgen maar ook steeds verder te verbeteren en uit te breiden.”

Hans den Hartog & Bert van Haarlem, de statutaire directeuren van Inter Access over de transactie: “Voor Inter Access betekent deze transactie een positieve nieuwe fase in haar bestaan. Die nieuwe fase betekent ook dat er qua directievoering zaken veranderen en moeten veranderen. Wij hebben dan ook besloten om direct na de formele afwikkeling van deze transactie plaats en ruimte te maken voor nieuw management. De combinatie SLTN en Inter Access biedt veel mogelijkheden voor de medewerkers en voor de wederzijdse klanten.”

De Raad van Commissarissen van Inter Access bedankt de heren Den Hartog en Van Haarlem voor de energie en toewijding waarmee zij Inter Access in de voorbije jaren in uitdagende omstandigheden hebben geleid. De ervaring van de deskundige medewerkers van beide ondernemingen alsmede de operationele kracht van de totale organisatie zal een sterke positieve bijdrage leveren aan de verdere groei en versteviging van de concurrentiepositie.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024