Redactie - 04 oktober 2013

PQR IT-Galaxy Jubileumeditie geslaagd


De vijfde editie van PQR’s kenniscongres IT-Galaxy op 1 oktober jl. is volgens de bezoekers en PQR’s partners geslaagd. Ruim 400 mensen togen naar Den Bosch om daar kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en visie op de werkplek en het datacenter van morgen. 
 
Motto dit jaar was ‘Route 2020: keep IT simple’. De huidige ontwikkelingen in de ICT-markt in acht nemend, is het erg eenvoudig om het spoor bijster te raken. Tijdens IT-Galaxy kwam duidelijk naar voren dat er weer meer dan vorig jaar mogelijk is, zowel op het gebied van de werkplek als van het datacenter van morgen, aldus Bas ter Heurne (foto), Sales Manager PQR: “Elk jaar proberen we IT-Galaxy van het jaar ervoor te overtreffen. In aantallen bezoekers, maar ook in kwaliteit. Wij zijn erg blij dat wij dit jaar veel positieve reacties hebben ontvangen over de professionaliteit en inhoud van het congres. Dit kwam onder andere tot uiting op Twitter waar #itgalaxy trending topic is geweest. Ons idee om de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Cloud Management, Datacenter, Enterprise Mobility en Virtualisatie in het programma van IT-Galaxy samen te brengen, heeft vruchten afgeworpen. De diversiteit aan inspirerende tracks werd enthousiast ontvangen.”

In de closing keynote van IT-Galaxy gaven PQR-collega’s Jits Langedijk en Ruben Spruijt een demo over de mogelijkheden rondom de werkplek van morgen. Hiermee gaven zij de bezoekers een kijkje in de keuken van het PQR Experience Center.

Bekijk dan hier de compilatie om een impressie van de dag te krijgen. Via www.it-galaxy.nl/presentaties zijn de diverse presentaties terug te kijken.

Door: Witold Kepinski