Redactie - 02 oktober 2013

HP onthult nieuwe zakelijke notebooks met prepaid breedbanddienst


HP onthult nieuwe zakelijke notebooks die beschikbaar in verschillende configuraties, zodat zij passen in elk IT-budget aldus HP.

De HP EliteBook 800 is tot 40 procent dunner en 28 procent lichter dan de vorige generatie en is voorzien van specificaties die belangrijk zijn in Enterprises. Deze serie notebooks is speciaal ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn en is voorzien van een accu die tot 33 uur mee gaat. Ook heeft deze serie een MIL-STD 810G certificering voor betrouwbaar zakelijk gebruik. 

Beschikbaar op HP EliteBooks, is HP Sure Start. Deze HP BIOSphere is ontworpen in samenwerking met HP Labs, de centrale onderzoekstak van HP. Aangetaste computersystemen worden hiermee automatisch hersteld, terwijl eindgebruikers kunnen doorwerken en minder downtime ervaren.

De HP ProBook 600 serie is onder andere voorzien van een high-definition (HD) scherm en een hele reeks verbindingsmogelijkheden. De HP ProBook 400 serie heeft de vierde generatie Intel Core i3/i5 processors in huis.

De HP Spectre x2 Pro biedt de voordelen van een Ultrabook, gecombineerd met de snelheid van de vierde generatie Intel Core i3/i5 processors(5) én de voordelen van een tablet aldus HP.

De HP Security Smart Jacket voor HP ElitePad voorziet in mobiele authenticatie en verzekert zo veilig inloggen op bedrijfsnetwerken. Een handige feature voor professionals die geen vaste werkplek hebben en veel onderweg zijn.

Mobile Connect
Verder kondigt HP een nieuwe internationale mobiele dienst aan voor zakelijke klanten in heel Europa. Mobile Connect is een prepaid breedbanddienst voor mobiel dataverkeer. De dienst is volledig geïntegreerd op een deel van de HP ProBooks, EliteBooks en ElitePad 900.

Door: Witold Kepinski