Redactie - 02 oktober 2013

Carlsberg kiest Symfoni voor implementa?tie ServiceNow platform


Carlsberg, een van de grootste bierbrouwerijen ter wereld, heeft collaboration en IT management specialist Symfoni opdracht gegeven het ServiceNow IT-servicemanagement (ITSM) tool te implementeren.

Onlangs is de eerste fase van de implementatie ServiceNow voor de Service Asset – en CMDB management processen succesvol afgerond. Carlsberg IT (CIT) zocht naar een manier om de IT-processen in 17 landen te ondersteunen. De keuze viel op de combinatie van Symfoni en ServiceNow.

Carlsberg IT CIT ondersteunt ongeveer 20.000 gebruikers in 17 verschillende landen en heeft in Europa zo’n 350 medewerkers. CIT had een flexibele tool nodig om op dezelfde manier en met dezelfde set data alle basis IT-functies in de organisatie te kunnen ondersteunen. CIT heeft gekozen voor een implementatie van het ServiceNow ITSM tool door Symfoni consultants.

Service Asset & Configuration Management implementatie package 
Op basis van het Symfoni Configuration Management Database (CMDB) referentiemodel en het Service Asset & Configuration Management planning (SCAM) tool heeft Carlsberg in een korte periode configuratiemanagement geïntroduceerd. De organisatie beschikt nu over accurate informatie over en ten behoeve van de serviceketen.

Door: Witold Kepinski 


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024