Redactie - 17 september 2013

Notable Solutions boekt flinke omzetgroei danzkij groeiend partnerkanaal


Notable Solutions, leverancier van toepassingen voor veilige informatieverzameling en output management, heeft een omzetgroei van 27 procent geboekt in het fiscale jaar 2013 dat op 30 juni eindigde. Het bedrijf was winstgevend in alle regio’s en boekte voor het vijfde achtereenvolgende jaar een groei van meer dan 25 procent. Exacte omzet- enwinstcijfers geeft het bedrijf niet.

Notable Solutions dankt zijn succes aan de groeiende vraag naar de mobiele toepassing NSi Mobile, de overname van de enterprise output management-activiteiten (EOM-divisie) van Barr Systems en de overname van intellectueel eigendom resulterend in een sterke uitbreiding in de SAP-markt. Daarnaast droegen de uitbreiding van het partnerkanaal en goede prestaties in Noord-Amerika, Europa en Zuid-Amerika bij aan het succes.

Notable Solutions voegde gedurende fiscaal 2013 meer dan 6.500 nieuwe klanten toe, waardoor de producten nu bij ongeveer 20.000 organisaties worden gebruikt.
“Ons doel is bedrijfstoepassingen toegankelijk maken op de apparatuur die informatiewerkers vandaag de dag gebruiken. Gedurende het jaar hebben we verschillende strategische investeringen gedaan om dat te realiseren”, aldus Mehdi Tehranchi (foto), CEO van Notable Solutions. “We bieden nu een unieke combinatie van zowel capture- als printtoepassingen, die beiden ook mobiel zijn te benaderen. Onze slimme apps hiervoor zijn populair, omdat klanten efficiënter kunnen werken, hun kosten dalen en ze meer controle hebben over bedrijfsprocessen, of ze nu op kantoor zijn of elders, ongeacht het apparaat waarmee ze werken.”