Redactie - 11 september 2013

i³ groep baas Henk van der Bruggen draagt stokje over aan Rob Vissers


Henk van der Bruggen (56 jaar), algemeen directeur van storage specialist i³ groep geeft per 5 september jl. zijn dagelijkse verantwoording in de aansturing van i³ groep over aan Rob Vissers (44 jaar).

Rob Vissers, sinds januari 2010 in dienst bij i³ groep als Sales Director, gaat per direct de functie van Managing Director vervullen. Voordat hij in dienst trad bij i³ groep, was Rob Vissers werkzaam bij verschillende leveranciers van hard- en software waar hij diverse sales en management rollen heeft vervuld.

Henk van der Bruggen (foto): “Ruim 13 jaar geleden heb ik samen met mijn toenmalige compagnons John van Spierenburg en Aad Wille het bedrijf i³ solutions opgezet. In de afgelopen 13 jaar zijn we erin geslaagd het bedrijf uit te bouwen tot een vooraanstaand systeemintegrator voor ICT infrastructuur. Ons succes is mede te danken aan de geweldige inzet en hoogwaardige kennis en ervaring van de inmiddels 75 medewerkers. Nu is het tijd het stokje over te dragen aan mensen waarin ik het volste vertrouwen heb dat zij i³ groep naar het volgende niveau kunnen brengen.”

Cloud- en information management
Rob Vissers zal de dagelijkse eindverantwoordelijkheid dragen over de totale i³ groep. Rob Vissers: “Ik zie in i³ groep, en de mensen die hier werken, een schitterende groeibriljant met ontzettend veel potentie om zich verder te ontwikkelen op het kennisgebied cloud- en information management. Aan mij de taak om deze kennisgebieden om te zetten in verdere groei zodat we de continuïteit voor zowel onze klanten als onze eigen organisatie kunnen waarborgen. Ik ben ervan overtuigd dat we de mensen, passie en het netwerk hebben om dit samen voor elkaar te krijgen.”

Henk van der Bruggen zal niet volledig uit het beeld verdwijnen bij i³ groep maar als adviseur, ambassadeur en groot aandeelhouder bij de organisatie betrokken blijven.

Door: Witold Kepinski